SZÁMÍTÓGÉP KEZELŐI ALAPTANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS A KORRAL HALADÓKNAK

Ma már életünk elengedhetetlen részét képezi a számítógép: az álláshirdetésekben szinte minden munkakörben alapfeltétel a számítógép magabiztos használata. Hivatalos ügyintézéseink nagy része is már interneten történik, és szintén interneten szervezzük a szórakozást, nyaralást. És nem elhanyagolható a kapcsolattartási lehetőség sem távoli barátainkkal, családtagjainkkal.

A mai fiataloknak a számítógép használat nem is jelent általában problémát, hiszen már gyerekkorban megtanulták a számítógépezést. Ugyanez nem mondható el azonban a 40-50 év feletti korosztályról, akik közül sokan nem ismerik a számítógép használatát és félnek a számítógéptől.

Ha Ön szeretné megtanulni a számítógép kezelését, jelentkezzen képzésünkre!

Számítógép-kezelői alapszintű tanfolyam:

  • A 24 órás képzés 4 hétig tart heti két alakalommal alkalmanként 3-3 óra (45 perces órák, szünet nélkül).
  • A képzések helyszínei: Solymár, Budapest, illetve igény szerint más települések.
  • A képzési költség: A képzési költség a helyszín és a résztvevői létszám függvényében kerül kialakításra. Kérje egyéni ajánlatunkat!
  • A képzés során a résztvevők gyakorlott, megértő, türelmes oktatókkal sajátíthatják el könnyedén a számítógép kezelés, dokumentumkészítés, internetezés és elektronikus levelezés alapjait.
  • A képzés során a résztvevők saját, illetve családi laptopjaikat, gépeiket használhatják. Szükség esetén korlátozott számban tudunk gépet biztosítani.
  • A képzés elvégzéséről a résztvevők tanúsítványt kapnak.Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon (+3620-939-2479), vagy e-mailben (trigon@trigonco.hu)!

<< Vissza az előző oldalra